ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΟΥΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ» ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΑ ΨΟΦΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

Εκεί, λοιπόν, που η Νουδούλα βρισκόταν στριμωγμένη στη γωνία για την πολιτική της στο λαθρομεταναστευτικό και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της ωρύονται ότι οι Κούληδες τους εξαπάτησαν, ήρθαν οι παλιάτσοι του ΣΥΡΙΖΑ να της δώσουν «ακροδεξιές» ανάσες!

Πρόκειται βεβαίως για το θέμα που δημιούργησε ο παλιάτσος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλης, χαρακτηρίζοντας «σαδισμό και κτηνωδία» τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ κοντά σε hotspots και ζήτησε την… ποινικοποίησή τους!!!

Αμέσως, επιστρατεύτηκαν τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της Νουδούλας, επίσημα και ανεπίσημα (ο φλούφλης Κυρανάκης, τα έμμισθα τρολάκια της «ομάδας αλήθειας» και δε συμμαζεύεται…) κι άρχισαν τα… εθνικοφρονίστικα, για να μπερδέψουν τον κοσμάκη.

Τυχαίο; Δε νομίζουμε! Βλέπετε, ο εποικισμός της Ελλάδος χρειάζεται απαραιτήτως συναίνεση όλων των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» – από Βελόπουλο μέχρι Κουτσούμπα- κι η συναίνεση αυτή υπάρχει, μετά τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τη βουλή. Ωστόσο, πρέπει και η Νουδούλα να καλύψει με κάποιον τρόπο τα «ακροδεξιά» νώτα της, για να μην έχει «διαρροές». Και ποιοι είναι οι πιο κατάλληλοι για να της τα καλύψουν; Οι συριζαίοι, φυσικά! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ακόμα κι όταν ο Κούλης όμνυε στην μετατροπή της Ελλάδος σε… πολυπολιτισμική χώρα, ή όταν ψήφιζε τον τερατώδη νόμο για το άσυλο, ο Τσίπρας τον χαρακτήριζε… «ακροδεξιό»!

Πρόκειται βεβαίως για στημένο παιχνίδι μεταξύ των δύο, οι οποίοι εκτός όλων των άλλων έχουν κοινά αφεντικά!