ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΩΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ: ΕΙΣΤΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Συνεδρίαση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Μόναχο, παρουσία όλων των «αστέρων» του διεθνούς σιωνισμού.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους σιωνιστές, στην συνεδρίαση «συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη διασπορά, την απειλή του Ιράν και την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού».

Μάλιστα, μία ημέρα έγινε και ειδική εκδήλωση προς τιμήν της φράου Μέρκελ, στην οποία ο πρόεδρος του WJC Ρόναλντ Λόντερ απένειμε το Βραβείο Θεόδωρος Χέρτζλ 2019 του WJC. Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, ο Χερτζλ ήταν ο ιδρυτής του σύγχρονου σιωνισμού.

Ταυτόχρονα, έπλεξε και το εγκώμιο της Μέρκελ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εσείς Καγκελάριε είστε ο φύλακας της Δημοκρατίας, του πολιτισμού και της Ευρώπης και πάντα υποστηρίζατε την εβραϊκή κοινότητα της χώρας σας», ενώ η φράου του εξέφρασε την… ευγνωμοσύνη της.

Καταλάβατε τώρα ποιοι κυβερνούν από τα παρασκήνια την Γερμανία, την Ευρώπη κι ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο, με τυφλά όργανά τους μαριονέτες όπως η Μέρκελ, ο Τραμπ, ο Κούλης και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»;