«ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Το πιο πιστό σκυλί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων τσάτσων τους (Κούλη Μητσοτάκη και ΣΙΑ) για εποικισμό της Ελλάδος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, είναι –κατά γενικήν ομολογία- το… τιμημένο κουκουέ.

Το οποίο, σκυλιάζει με τον ξεσηκωμό των κατοίκων της ηπειρωτικής Ελλάδας ενάντια στα σχέδια της μετατροπής τους σε μειονότητα στον τόπο τους, κι επιχειρεί να τους τρομοκρατήσει γαυγίζοντας απειλητικά. Πάρτε ένα δείγμα από ανακοίνωση της Τ.Ε. Πέλλας του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας κατά των αγωνιζόμενων Ελλήνων:

«Τις τελευταίες ημέρες, με την πληροφορία ότι πρόκειται να εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, ομάδες “αγανακτισμένων πολιτών” επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό της Πέλλας, καλλιεργούν κλίμα πολέμου, μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Μία τέτοια ομάδα επιχείρησε κατά του λεωφορείου που μετέφερε ξεριζωμένους ανθρώπους από τον τόπο τους, σε ξενοδοχείο της περιοχής των Γιαννιτσών.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι εισβολείς στην Ελλάδα, αλλά τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων… Εξαναγκάζονται να μετακινηθούν, πληρώνοντας αδρά τους δουλέμπορους και πολλοί απ’ αυτούς πνίγονται στο Αιγαίο ή στη Μεσόγειο…

Καλούμε το λαό της Πέλλας που ξέρει καλά τι πάει να πει προσφυγιά και μετανάστευση, να απομονώσει κάθε είδους ρατσισμού και ξενοφοβίας από την περιοχή. Να αναπτυχθεί ένα ρεύμα αλληλεγγύης σε κάθε βασανισμένο άνθρωπο από το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα…».

Μία πρέπει να είναι η απάντηση των Ελλήνων στα τσιράκια του Σόρος, του Τραμπ και του Κούλη Μητσοτάκη: «Ρεύμα αλληλεγγύης» θέλετε τσιράκια; Πάρτε τα «προσφυγάκια» στα σπίτια σας, για να μας δώσετε το… καλό παράδειγμα! 

(ΥΓ): Κι αν τα πάρουν, να μας τρυπήσετε τη… μύτη!