ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ: ΣΥΡΟΙ «ΜΑΘΗΤΕΣ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Ή είσαι χώρα των «ανοιχτών συνόρων» ή δεν είσαι…

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες μεταξύ μαθητών σε σχολείο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ελληνικής καταγωγής μαθητές 14 ετών δέχθηκαν επίθεση από δύο Σύριους «μαθητές» ηλικίας 13 και 15 ετών.

Στο σχολείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και κλήθηκε η Αστυνομία. Οι δύο Έλληνες μαθητές για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τις προηγούμενες ημέρες είχε προκληθεί ένταση μεταξύ των αλλοδαπών μαθητών με αποτέλεσμα τότε να παρέμβει η διεύθυνση του σχολείου

Οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό των δύο συμμαθητών τους. Η ενέργεια αυτή έγινε ύστερα από προτροπή των γονιών τους., Έγινε προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, με τον Σύλλογο Γονέων να ζητά, ωστόσο, μέτρα για την προστασία των παιδιών και την τιμωρία των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Σύριοι πρωταγωνιστές της επίθεσης δεν ανήκουν στο μαθητικό δυναμικό, αλλά ήταν παλιότερα μαθητές, που απομακρύνθηκαν από το σχολικό περιβάλλον, αλλά εξακολουθούν να πηγαίνουν τις ώρες των διαλειμμάτων και να εισέρχονται στην αυλή.

Αυτά συμβαίνουν στην Μπανανία μας η οποία είναι ένα απέραντο hot spot όπου οι «πρόσφυγες» έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, ενώ αντιθέτως οι Έλληνες πρέπει να το βουλώνουν και να πληρώνουν φόρους. Και έπεται συνέχεια…

Δεν πειράζει όμως… Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!

Κ.Π.