ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Αν μπορούσαμε να αναφέρουμε κάποιους βασικούς πυλώνες της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ με τους οποίους εξαπάτησαν το λεγόμενο πατριωτικό χώρο αυτοί θα ήταν η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και το δόγμα νόμος και τάξη στις γειτονιές.

Σχετικά με το πρώτο η τραγική διαπίστωση είναι πως όχι μόνο τιμούν τη συμφωνία, αλλά παρακαλούν τον Ζάεφ να την εφαρμόσει πλήρως τρέμοντας την ιδέα πως σε επικείμενες εκλογές θα μπορούσαν άλλες δυνάμεις του κρατικού μορφώματος να την αμφισβητήσουν.

Όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση η νέα κυβέρνηση δεν άνοιξε απλά τα σύνορα, αλλά δίνει και τα κλειδιά της μετεγκατάστασης της Ελλάδας σε ορδές λαθροεισβολέων όπου το 95% κατά τα λεγόμενα διαφόρων μπουμπούκων και άλλων τυχάρπαστων είναι λαθρομετανάστες. Την ίδια στιγμή οι πολιτικάντηδες απειλούν τις τοπικές κοινωνίες και ο ΠΑΣΟΚος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ δηλώνει πως πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε μαζί τους. Να αναφέρουμε μόνο πως ο στρατός αντί να εκπαιδεύεται στα νησιά έχει καταντήσει ορντινάντσα των αφρικανοασιατικών ροών με ότι αυτό συνεπάγεται για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων στα νευραλγικά σημεία των συνόρων μας, νησιών και Έβρου.

Τέλος για την εφαρμογή της τάξης και του νόμου αναφέρουμε πως οι μολότοφ πέφτουν βροχή μετατρέποντας τις δυνάμεις καταστολής σε απλές μαριονέτες που πολεμούν υπό σκιά. Φυσικά οι όποιες βόμβες κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι απλά πυροτεχνήματα από τα χαϊδεμένα παιδιά τους.

Δειλοί και ψεύτες προσκυνούν τα κελεύσματα της νέας τάξης χωρίς να μπορούν να αρθρώσουν μια λέξη, χωρίς ηγετικές ικανότητες. Βομβαρδίζουν καθημερινά τον Ελληνικό Λαό με αποκλειστικά οικονομικής φύσεως ειδήσεις. Στον τομέα αυτό το μόνο που έχουμε να αναφέρουμε είναι πως η πλασματική ανάπτυξη που ευαγγελίζονται δεν γίνεται με ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα της περιουσίας των ελλήνων σε επενδυτικά κοράκια που δεν προσφέρουν τίποτα το ιδιαίτερο στο ΑΕΠ, αλλά με νέες επενδύσεις που θα παράγουν νέο πλούτο. Έτσι παρουσιάσουν το τυράκι στους εξαπατημένους ψηφοφόρους τους για να μην αντιληφθεί τη φάκα.

Αν λοιπόν αυτά γίνονται επί ΝΔ τότε κάποιοι θα αναρωτιούνται ποια η διαφορά από τους διεθνιστές παλιάτσους της αριστεράς. Φυσικά όποιος δηλώνει Εθνικιστής, γνωρίζει και έχει συμμετάσχει ενεργά στον πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δεν έχει τέτοιες απορίες. Οι πατριωτικές δυνάμεις παγιδεύτηκαν σε μια δήθεν δεξιά ρητορική αποδεικνύοντας πως δεν έχουν μάθει τίποτα από τα κόμματα της ψευτιάς και έχοντας μνήμη χρυσόψαρου επιδίδονται τώρα σε λεονταρισμούς. 

ΥΓ.1: Οι «δεξιοί» ψηφοφόροι ας κάτσουν να περιμένουν την επανάσταση από το προσωποπαγές ψευτοπατριωτικό μόρφωμα του Βελόπουλου και λοιπές παπάντζες του χώρου που ετοιμάζονται.

ΥΓ.2: Ελπίζουμε να μην είναι αργά για τα παιδιά μας και το μέλλον της Πατρίδας μας όταν θα έρθει η ώρα του θερμού επεισοδίου με τους τούρκους.