Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΤΗΣ… ΝΤΟΡΑ: ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ!

Μεγαλοπρεπές άδειασμα στην γελοία «ακροδεξιά» της επιφύλαξε η Νουδούλα.

Έτσι, λίγες ώρες μετά τους λεονταρισμούς Κυρανάκη και Πλεύρη, ο μεν κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας τους αποδοκίμασε… κομψά, η δε Ντόρα… άκομψα, για την συμβολική και πρωτότυπη διαμαρτυρία κατά του εποικισμού της χώρας και της γκετοποίησης της περιοχής των Διαβατών, που οργανώνουν πατριώτες έξω από το hot spot Διαβατών.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε την «πάσα» στους δήθεν «ακροδεξιούς» να κάνουν το… κομμάτι τους, δίνοντας –έστω και για λίγες ώρες- «ακροδεξιές» ανάσες στην Νουδούλα, κι αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο….

«Είναι άστοχο οτιδήποτε ρίχνει λάδι στη φωτιά, κι αυτό αφορά και τις δύο πλευρές», ήταν η… κομψή θέση της κυβέρνησης δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Πέτσα, που ουσιαστικά προανήγγειλε την απαγόρευση της διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, δηλώσεις για το ίδιο θέμα έκανε και η Ντόρα, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε… χαζούς τους Πλευροκυρανάκηδες, γιατί «δεν κατάλαβαν για ποιο θέμα μιλούσαν»!

Ιδού οι πλήρεις δηλώσεις της, που εξευτελίζουν για μια ακόμα φορά την -πολλάκις εξευτελισμένη!- δήθεν «ακροδεξιά» πτέρυγα της  Νουδούλας:

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση , η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους.

Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύναμο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».

Ρούφεν μπόλικεν, «ακροδεξιά» ρετάλια της Νουδούλας! Βγάλτε το σκασμό και στηρίξτε τώρα της χώρας τον εποικισμό!