2.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Μετά τις «παρεμβάσεις» που εξήγγειλε η υπουργός των… εθνικοφρόνων Δόμνα υπέρ των «προσφυγόπουλων» (για την δωρεάν στέγασή τους κ.τ.λ.), ακολούθησε παρέμβαση του… αρχι-εθνικόφρονος Κούλη Μητσοτάκη για τον δωρεάν εμβολιασμό τους – αλλά αυτός… δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελληνόπουλων!

Και για να μην αμφιβάλλουν μερικοί-μερικοί… δύσπιστοι και νομίζουν ότι… υπερβάλλουμε, η είδηση προέρχεται από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ κι έχει αυτολεξεί ως εξής: «Με παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργείο Υγείας, μεταφέρθηκαν χθες στη Λέσβο, με πτήση ελικοπτέρου τύπου super puma, 2.000 εμβόλια για την ιλαρά και τον πνευμονόκοκκο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό των φιλοξενουμένων παιδιών, κυρίως, στον καταυλισμό της Μόριας. Από νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε ο εμβολιασμός ο οποίος και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός της μέρας.

Θέλετε κι εσείς Έλληνες να εμβολιάσετε τα παιδιά σας, για να προστατεύσετε την υγεία τους; Πλερώστε κοροιδάρες! Βλέπετε, για τα Ελληνόπουλα δεν παρεμβαίνει ολόκληρος πρωθυπουργός στο υπουργείο Υγείας, κι ούτε πετάει για χάρη τους super puma!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!