Α ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΚΑΝΑΝ «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ!

Ενώ ο μασκαράς Μπουμπούκος δηλώνει αυτάρεσκα πως «κανένας μετανάστης δεν περνάει πια από τον Έβρο», είχαμε νέο περιστατικό «μπλόκου» μετά το «μπλόκο» σε Έλληνα κυνηγό, αυτή τη φορά σε Ελληνίδα.

Πρόκειται για δασκάλα που διδάσκει στους Μεταξάδες, ένα χωριό του Διδυμοτείχου και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στο κανάλι Open. Ιδού:

«Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου, είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράνομων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Κληθείσα να απαντήσει πώς ένιωσε αλλά και πώς αντέδρασε, επεσήμανε τα εξής: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα. Ευτυχώς έχω συνηθίσει να οδηγώ σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασα ακαριαία. Οι παράτυποι μετανάστες κρύβονται στα δέντρα μέσα και πετάγονται μπροστά μας».

Αυτή είναι η Ελλάδα των Κούληδων!