ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» 

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο πιο σπουδαίος κνίτης της κυβέρνησης των… εθνικοφρόνων του Κούλη, Θεοδωρικάκος που τυγχάνει υπουργός Εσωτερικών, αλλά και άνθρωπος «ειδικών αποστολών» – προς Περισσό μεριά.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχουν σημειωθεί σε διάφορες περιοχές για τον αποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες, ο κνίτης είπε ότι πρέπει να «βάλουμε όλοι πλάτη», για να πετύχει το σχέδιο των παγκόσμιων αφεντικών του – όταν ήτανε στην ΚΝΕ ήτανε οι γέροντες του Κρεμλίνου, τώρα τ’ αφεντικά του είναι οι Σόρος, Τραμπ, Μέρκελ και CIA. Το δε… ακλόνητο επιχείρημά του, είναι πως «οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές»:
«Γίνεται μία πολύ συντονισμένη προσπάθεια να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στη Μυτιλήνη και στη Σάμο γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαρκής ροή μεταναστών προς τα νησιά μας και προς την πατρίδα μας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Συντονισμένα και οργανωμένα θα υπάρξει μετακίνηση ενός αριθμού μεταναστών προς κέντρα στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Όλοι μαζί θα επωμιστούμε το βάρος γιατί όλοι μαζί πονάμε γι’ αυτό που συμβαίνει στη Μυτιλήνη και τη Σάμο. Οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές, είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι, άρα θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να αντιμετωπίσουμε σωστά το πρόβλημα…».

Να «βάλουν πλάτη» πρώτα οι της κυβέρνησης των… «εθνικοφρόνων». Να πάρουν τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους, για να δώσουν στους υπόλοιπους Έλληνες το… καλό παράδειγμα! Πάει, κνίτη;