ΚΟΥΛΗ ΓΕΡΑ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΔΙ’… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ». ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ: ΑΠΟΔΟΧΗ ΝΙΓΗΡΙΑΝΗΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα… αντιρατσισμού δι’… «εθνικόφρονες», από τις… «Εφημερίδες της Κυβερνήσεως», δηλαδή τον ΣΚΑΪ και το protothema.gr.

Κι αφού ο μέγας Κούλης έδωσε το «σύνθημα», δηλώνοντας υπερήφανος για την Νιγηριανή σημαιοφόρο της 28ης Οκτωβρίου, ο ΣΚΑΪ και το protothema.gr προχώρησαν στο… παρασύνθημα.

Μάθημα πρώτον, λοιπόν, η αποδοχή της Νιγηριανής σημαιοφόρου από τα κοπρόσκυλα τους «εθνικόφρονες», με συνέντευξη της «ηρωίδας» τους στον ΣΚΑΪ (που αλλού;) και εκτενής παρουσίασή της στο protothema.gr.

Στην συνέντευξή της, η Νιγηριανή των «εθνικοφρόνων» -που «κέρδισε τον θαυμασμό όλων», σύμφωνα με τους…. «εθνικόφρονας» του διαδικτύου- δήλωσε πως χάρηκε πολύ για τη δήλωση υπερηφάνειας του Κούλη κι από κάτω τα «εθνικόφρονα» τρολάκια της Νουδούλας και της ΟΝΝΕΔ έδωσαν τα… ρέστα τους. Πάρτε μια γεύση από τα… αποτελέσματα του πρώτου… μαθήματος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της Ελληνικής παιδείας. Όπου αυτή η παιδεία αποτυγχάνει, βγάζει αριστερούς».

«Μπράβο στην κοπέλα!».

«Μπράβο σου Μερσυ!»

«Και πάλι μπράβο! Χαλαρή , ακομπλεξάριστη γιατί διαβάζει! Προσπαθεί, αγωνίζεται και δεν τρέχει στο βουλευτή της, να την τακτοποιήσει!»

«Μπράβο στην κοπέλα. μόνο μπράβο και καλή πρόοδο».

«Μπράβο σου κορίτσι μου. Καλή πρόοδο να έχεις».

«Εύγε!»

«Καλυτερα αυτη απ’τα Αλβανακια , τους Ρωσοποντιους που μας μισουνε».

«Γιατί να μην είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ Χώρα η Ελλάδα; Γιατί; Πρόοδος και ΑΝΟΙΓΜΑ προς τα ΜΠΡΟΣ, αυτό σημαίνει. Αυτά τα παιδιά μπορούν να γίνουν οι άρρηκτες ΓΕΦΥΡΕΣ ένωσης της Ελλάδας με τις Χώρες καταγωγής τους γιά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ πολιτιστική αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ακόμη και γιά τα Εθνικά μας θέματα, όταν ο εκάστοτε πρόεδρος του Φιλοτουρκικού Πακιστάν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι έχει και πρώην συμπατριώτες του ή ομογενείς του που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Εάν η εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση δεν αντιμετώπιζε σε αυτό τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ «ΟΧΙ», τότε θα καλούσε τον Πρόεδρο του Πακιστάν, του Αφγανιστάν, της Νιγηρίας κτλ σε ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΔΩ με πολυ-διάστατη Προοπτική. Το ζήτημα σήμερα είναι να ΚΟΙΤΑΣ μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ! Όποιος ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ το παρελθόν είναι ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, γιατί το παρελθόν (όπως ΗΤΑΝ) ΠΟΤΈ δεν γυρίζει (δεν επιστρέφει) πίσω!..

«Μπραβο σου κοπελλια! Τι αντιθεση με τα γελοια ελληνοφωνα μπαζα που προσπαθησαν να ρεζιλεψουν την παρελαση. Μπραβο σου και παλι! Σιγουρα θα πετυχεις τους στοχους σου γιατι δειχνεις σοβαρη και επιμελης μαθητρια. Και αποδεικνυεις μια ακομη φορα οτι η αριστεια πρεπει να επιβραβευεται».

«Μπράβο το κοριτσάκι. Έχει αφομοιωθεί στην ελληνική κοινωνία. Εύχομαι να πάνε όλα καλα

Απάντηση».

«Χίλια μπράβο στο κορίτσι και στους γονείς της!!!Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα ξεκινάνε από την οικογένεια της. Της δώσανε τέτοια παιδεία που φαίνεται ότι σέβεται την χώρα που μένει!!!».