«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ»… – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

“Η Χρυσή Αυγή δεν ηττήθηκε ακόμα”... (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 πανικός απλώθηκε στο πολιτικό κατεστημένο από την πρωτοφανή επιτυχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα “καμένα χαρτιά” για τους πατριώτες της πεντάρας, απέδειξαν ότι η Πίστη είναι δυνατότερη από την φωτιά και πήραν στο πλευρό τους σε μια υπέροχη πορεία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Και ήταν αρχές του 2013 όταν στην πλατεία Ρηγίλλης εκεί μπροστά στο μνημείο των Ιμίων συγκεντρώθηκαν σχεδόν 50.000 Έλληνες στην συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το σύστημα τρόμαξε και κινητοποίησε άμεσα ρουφιάνους και σκοτεινούς μηχανισμούς…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να κτυπηθεί! Μάταιος ο κόπος τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέβαινε συνεχώς και την παραμονή πριν δώσει την εντολή για την σύλληψή μας ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς, είχε στα χέρια του δημοσκόπηση που έδινε στο Κίνημά μας ποσοστό 18%! Και με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό στήθηκε μια πολιτική σκευωρία και άρχισε ένα κυνήγι μαγισσών…

Αντέξαμε έξι ολόκληρα χρόνια και τελικά χάσαμε μια μάχη τον Ιούλιο του 2019 από όλους αυτούς που ήταν περιστασιακοί, τυχαίοι και μοιραίοι καιροσκόποι και άνθρωποι χωρίς ιδεολογία, που δεν αποκλείεται αύριο να είναι πάλι μαζί μας. Και θα είναι μαζί μας, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή και θα αποδείξει ο χρόνος ότι τα ψέματα του Μητσοτάκη και του πολιτικού συνεταίρου του Βελόπουλου, θα αποκαλυφθούν και οι μάσκες θα πέσουν και θα φανερωθεί ποιοι είναι οι πραγματικοί αγωνιστές για το Έθνος μέσα από τις περιστάσεις, τα γεγονότα, τις ανοικτές πληγές της Πατρίδας που συνεχίζουν να αιμορραγούν.

Το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει πως τελειώσαμε. Όμως, δεν το είπαμε εμείς ακόμη και δεν θα το πούμε ποτέ.

Παρ’ όλα τα ευχολόγιά τους, υπάρχουν και κάποιοι επαγγελματίες αντιφασίστες, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν τέλειωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και διαβάζουμε σε γνωστή αριστερή ιστοσελίδα τα παρακάτω:

“Ας μην επαναπαυόμαστε: Η Χρυσή Αυγή δεν ηττήθηκε ακόμα… Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής μπορεί να μοιάζει πλήρως απομονωμένη στην Αθήνα και στα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα αλλά στην επαρχία τα πράγματα παίζονται ακόμα. Και παίζονται με πολύ άσχημους όρους για τους πρόσφυγες που έχουν την ατυχία να είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα: το περιστατικό που έλαβε χώρα στα Βρασνά Θεσσαλονίκης είναι απλά ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά δείγματα αυτής της διαπίστωσης. Εκεί, οι κάτοικοι και οι ξενοδόχοι της περιοχής μπλόκαραν την διαμονή 400 προσφύγων από τη Σάμο που ήταν προγραμματισμένο να μείνουν σε ξενοδοχεία της μικρής, ημι-τουριστικής πόλης. Τα πούλμαν με τους 400 πρόσφυγες έφτασαν στην πόλη εν μέσω ενός τεταμένου κλίματος, με τους κατοίκους να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας εναντίον της παραμονής τους.”

“Σύντροφοι” συμφωνούμε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ηττήθηκε ακόμα και δεν θα ηττηθεί ποτέ! Γιατί νικιέται όχι αυτός που έχασε μια μάχη, αλλά αυτός που συνθηκολογεί και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα ακουστεί και πάλι καθαρός και δυνατός ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε κάθε γωνιά της Πατρίδας και πρωτοπόροι σε αυτό οι αγνοί Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες που αγωνίζονται ασυμβίβαστοι για μια νέα Ελλάδα ενάντια σε δειλούς, σε λιποτάκτες και σε προδότες.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-den-htththhke-akoma…-arthro-tou-n.g.-michaloliakou