ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ 87ΧΡΟΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ

Αποτροπιασμό προκαλεί στον καθέναν η παρακάτω είδηση, η οποία αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι ο πολυπολιτισμός όταν έρχεται, έρχεται για όλους…

Ένα 24χρονο «προσφυγάκι» από το Πακιστάν που ζούσε στη Γερμανία, παρίστανε επί σειρά ετών τον Αφγανό πρόσφυγα για να μην απελαθεί, λάμβανε κοινωνικά επιδόματα και τελικά συνελήφθη για τη δολοφονία της 87χρονης γειτόνισσάς του.

Ο Μοχάμεντ Α., πακιστανικής καταγωγής, έφτασε το 2011 στη Γερμανία και εγκαταστάθηκε στο κρατίδιο της Θουριγγίας. Παραποίησε τα προσωπικά του στοιχεία και δήλωσε το όνομα «Αουέλ Νομ Λάκαμπ» σαν ένα «ασυνόδευτο πρσφυγόπουλο».

Η Γερμανία θεωρεί το Αφγανιστάν «μη ασφαλή χώρα» γι’ αυτό οι απελάσεις έχουν «παγώσει» εδώ και χρόνια, σε αντίθεση με το Πακιστάν. Έτσι, επί σειρά ετών λάμβανε κοινωνικά επιδόματα από το γερμανικό κράτος, μέχρι που η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 87χρονης γειτόνισσάς του. Ο ίδιος, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, είπε στην άτυχη γυναίκα ότι ο πατέρας του έχει δήθεν αποκεφαλιστεί και η μητέρα του είναι τάχα τυφλή. Εκείνη συγκινήθηκε από την υποτιθέμενη ιστορία και τον ενίσχυε οικονομικά.

Ο νεαρός, όμως, είχε βάλει στο μάτι τον τραπεζικό λογαριασμό της, στον οποίο είχε 10.000 ευρώ. Μετά τον θάνατό της, προσπάθησε ανεπιτυχώς να μεταφέρει το ποσό των 7.000 ευρώ στον δικό του, καθώς είχε αποσπάσει τα στοιχεία της. Η γυναίκα βρέθηκε χτυπημένη βαριά, έφερε πληγή από μαχαίρι και τελικά στραγγαλίστηκε με ένα μαντήλι. Το DNA του 24χρονου βρέθηκε στο σπίτι της.

Ζήτω ο πολυπολιτισμός! Να τα βλέπουν αυτά οι εγχώριοι συμπαραστάτες τους που τόσο τους… αγαπούν (από Εκάλη μεριά φυσικά – μακριά κι αγαπημένοι)…