ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR: ΒΡΕΘΗΚΑΝ 65 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ 20.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ!

Στις λεπτομέρειες για το σχέδιο της κυβέρνησης για τον εποικισμό της ενδοχώρας, όπως έχει διαμορφωθεί. αναφέρθηκε το κανάλι Star – του ολιγάρχη Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ –και την εκ των έσω πληροφόρηση- 65 ξενοδοχεία στην ηπειρωτική Ελλάδα έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση για τη «φιλοξενία» των «προσφύγων», απ’ όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας και θεωρείται ότι επαρκούν για την στέγαση των 20.000 πρώτων. Η μίσθωση θα έχει διάρκεια έξι μήνες και μόλις θα λήγει θα ανανεώνεται.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «το σχέδιο προβλέπει ότι δε θα αιφνιδιαστεί πλέον κανείς. Κυβερνητικά στελέχη θα πάνε σε όλη την Ελλάδα, για να τους εξηγήσουν ότι είναι οικογένειες με μικρά παιδιά ενώ όλοι οι δήμοι θα πάρουν και ανταλλάγματα – χρήματα ή έργα».

Ολοκληρώνεται δε με μια απειλή: πως «ακόμα κι αν υπάρχουν λαϊκές αντιδράσεις σε κάποια περιοχή, οι πρόσφυγες θα εγκαθίστανται».

Προφανώς, αυτό που ξεστόμισε ο Βαρβιτσιώτης («να γνωρίζουν όσοι αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων στις περιοχές τους, πως έχουμε τον τρόπο να τους την επιβάλλουμε»), είναι η επίσημη κυβερνητική πολιτική! 

Προφανώς, τον δια της βίας εποικισμό της χώρας δεν μπορούσε να τον επιβάλλει μια αριστερή κυβέρνηση, γι’ αυτό τα «μεγάλα αφεντικά» τον χρέωσαν στην Νουδούλα, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να περιορίσει τις αντιδράσεις! 

Καταλάβατε τώρα πατριώτες (με ή χωρίς εισαγωγικά…) ποιους ανεβάσατε στην εξουσία, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή;