«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ: ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ!

Ακόμη ένα επεισόδιο συνέβη στην πόλη των «ευπαθών», τη Λαμία…

Αυτή τη φορά ένας νεαρός, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές, αρνούνταν να κατέβει από το αστικό λεωφορείο απειλώντας και βρίζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες που βρέθηκαν μπροστά του.

Στη συνέχεια, τα έβαλε με έναν άλλο οδηγό αστικού απειλώντας τον μπροστά σε όλους και λέγοντά του: «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή…».

Κάποιες γυναίκες σταμάτησαν διερχόμενο αστυνομικό της Τροχαίας για να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ σε λίγο έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης. οι οποίοι προσήγαγαν τον νεαρό στο αστυνομικό μέγαρο.

«Το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα και έπρεπε να κατεβούμε όλοι. Αυτός αρνούνταν και απειλούσε τον οδηγό και εμάς τους επιβάτες. Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλον οδηγό που προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Δεν καταλάβαινε που βρισκόταν και ήταν επιθετικός….», δήλωσε στο LamiaReport μια από τις επιβάτιδες του αστικού.

Και επί Κούλη λοιπόν, η παραβατικότητα των «ευπαθών» καλά κρατεί. Τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για να προστατευτεί από δαύτους;

Κ.Π.