ΔΙΠΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ… «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ»! ΔΕΝΔΙΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Το ένα χαστούκι μετά το άλλο τρώνε οι… σκληροί «μακεδονομάχοι» της Νουδούλας, που παρέσυραν κόσμο και κοσμάκη στην υπερψήφιση της Νουδούλας, για «να καταργήσει ο Κούλης μας την προδοτική συμφωνία»!

Έτσι, μετά τα μαζεμένα που τους έριξε ο… last years «μακεδονομάχος» Κούλης, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δένδια να τους ρίξει ένα… διπλό, για να… στανιάρουν!

Μιλώντας, λοιπόν, ο Δένδιας –που είναι και υπουργός Εξωτερικών, άρα ο πλέον αρμόδιος για τέτοια θέματα- στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής είπε αρχικά ότι «η χώρα μας στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά περιμένει από τις χώρες αυτές απτά δείγματα προόδου σε σημαντικά ζητήματα».

Ποια είναι τα «απτά δείγματα προόδου» που περιμένουν οι Κούληδες; Όπως διευκρίνισε ο ίδιος ο Δένδιας: «για την Βόρεια Μακεδονία για μας το ζήτημα είναι η πλήρης και συνεπής εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η ΝΔ έχει τοποθετηθεί για τα προβλήματα που υφίστανται στη Συμφωνία όμως έχουμε πει ξεκάθαρα και προεκλογικά κι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι μετά τη θέση της σε ισχύ η χώρα είναι απολύτως υποχρεωμένη να την τηρήσει κι αυτό κάνει ως κυβέρνηση».

Και δύο φορές αποκάλεσε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία» και την προσήλωση των Κούληδων στην προδοτική συμφωνία τόνισε. Πως θα τα αντέξουν αυτά μωρέ οι… σκληροί «μακεδονομάχοι»; Τι θα πούνε στο… πόπολο; Ή δεν τους ενδιαφέρει καθόλου στην κυβέρνηση, καθώς «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»;