ΟΥΑΟΥ! ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ AfD, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Την… ανησυχία τους για τη μεγάλη άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων κατά τις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν στη Θουριγγία την Κυριακή (έλαβε 24% από 10% που είχε λάβει το 2015), εξέφρασαν  οι σιωνιστές της Γερμανίας.

Δήλωσε σχετικά ο Κρίστοφ Χόιμπνερ, αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Άουσβιτς με έδρα το Βερολίνο: «η άνοδος της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) στη Θουριγγία είναι ένα νέο τρομακτικό μήνυμα, το οποίο προκαλεί φόβους για νέα ενίσχυση των τάσεων και των νοοτροπιών της ακροδεξιάς στη Γερμανία».

Η δε Σαρλότε Κνομπλοχ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας του Μονάχου, δήλωσε ότι: «η διάβρωση της δημοκρατικής κουλτούρας συνεχίζεται. Υπάρχει πρόβλημα στις περιοχές στις οποίες ένα τέτοιο κόμμα γιορτάζει επιτυχίες. Πολλοί ψηφοφόροι στήριξαν ένα κόμμα που προετοιμάζει εδώ και χρόνια το πεδίο για τους αποκλεισμούς και τη βία της ακροδεξιάς. Καταγγέλλουμε την υποτίμηση της ναζιστικής περιόδου, τον ακομπλεξάριστο εθνικισμό του AfD και την υποκίνηση στο μίσος εναντίον των μειονοτήτων, ανάμεσά τους και η εβραϊκή κοινότητα. Όποιος ψήφισε το AfD γνώριζε ακριβώς τι έκανε».

Αλήθεια, γιατί οι σιωνιστές της Γερμανίας και της Ευρώπης γενικότερα, δεν «ανησυχούν» για τα «τρομακτικά μηνύματα» της ισλαμικής τρομοκρατίας;  Μήπως γιατί οι τζιχαντιστές είναι ελεγχόμενοι από δαύτους;