ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ, ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ! 800 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ

Χθες αναθάρρησαν τα κοπρόσκυλα της διαδικτυακής «εθνικοφροσύνης» κι έγραψαν υπερηφάνως πως την τελευταία βδομάδα οι ροές ήταν πεσμένες σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα – «μόνο» 1.439 «προσφυγάκια»… προτίμησαν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου- αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για… επίτευγμα της… αποτρεπτικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Σήμερα, ξαναήρθαν στα… ίσα τους!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το… ραπόρτο των αφίξεων, χθες και σήμερα (μέχρι τις 12 το μεσημέρι…) προτίμησαν (που λέει κι ο πρόεδρος Πάκης…) τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου… μόλις 795 «προσφυγάκια»!      

Πιο συγκεκριμένα, στην Λέσβο εμφανίστηκαν 150 νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» χθες και 80 σήμερα (σύνολο 230), στη Χίο 155 χθες και 205 σήμερα (σύνολο 360) και στην Σάμο 100 χθες και 105 σήμερα (σύνολο 205).

Άγνωστος αριθμός «προσφύγων» εισέβαλλε –κατά το ίδιο χρονικό διάστημα-  στον Έβρο και στα υπόλοιπα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Δεν είναι… θαύμα, που μόνο μια… εθνικόφρων κυβέρνησις υπό τον Κούλη Μητσοτάκη μπορούσε να… επιτύχει – καθώς εάν έμπαιναν τόσοι επί ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες ακόμα αυτού του τόπου και θα έπεφταν επί της κεφαλής του Τσίπρα και της κυρά-Τασίας;