Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!

Στην περίπτωση του… «Βουκεφάλα» υπουργού -Νατοϊκής- Αμύνης Παναγιωτόπουλου, έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Επειδή ως λαός έχουμε την συνήθεια να ξεχνάμε εύκολα, σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον… σκληρό «Μακεδονομάχο» που προεκλογικά χαρακτήριζε «άθλια» την Συμφωνία των Πρεσπών κι έδινε παραστάσεις «εθνικοφροσύνης» και «μακεδονομαχίας» στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Μόλις όμως έγινε υπουργάρα του Κούλη, τα… ξέχασε όλα και μιλώντας στο συνέδριο του Economist -έχοντας στα δεξιά του τον… υπερπρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ και στα ζερβά του τον προκάτοχό του επί ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκη- δήλωσε ξεδιάντροπα πως η Συμφωνία των Πρεσπών… «επιτεύχθηκε για καλό σκοπό. Για να ενισχύσει την σταθερότητα στην περιοχή, τις γεωπολιτικές σταθερές έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές», πως «δεν είναι βάρος αλλά ευκαιρία» και πως «πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα, προκειμένου να «παράξει θετικά αποτελέσματα και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Αυτές τις μέρες, ο… «Βουκεφάλας» συμμετείχε στη διήμερη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου σύμφωνα με δελτίο τύπου: «Στη συνάντησή του με την ομόλογό του από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, ο κ. Παναγιωτόπουλος συζήτησε θέματα συνεργασίας σε διμερές επίπεδο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, καθώς και για τις προκλήσεις ασφαλείας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο…».

Τι δεν καταλαβαίνετε Έλληνες πατριώτες;