ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

Μόλις ο Κούλης πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη, τον πιάνει το… πατριωτικόν του! Έτσι, κατά την ομιλία του στο επίσημο δείπνο της Πολιτιστικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως εξακολουθεί να πιστεύει πως η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «αρνητική» (κι όχι προδοτική…), αλλά δεν την ακυρώνει για… εθνικούς λόγους. Ιδού ποιους: «δεν θα προσβάλω το εθνόσημο, ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες»!!!

Επιπλέον, δήλωσε υπέρμαχος της ένταξης στην Ε.Ε. της «Βόρειας Μακεδονίας» (όπως είχε αποκαλέσει τα Σκόπια σε πρόσφατη συνέντευξή στο περιοδικό «Politico») και της Αλβανίας, τονίζοντας ότι «θα παρακολουθούμε στενά τις υποχρεώσεις των γειτόνων μας, την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους», εννοώντας την αυστηρή τήρηση της προδοσίας των Πρεσπών.

Επειδή δε είναι και μεγάλο θρασίμι, είπε πως «αυτό επιτάσσει σήμερα ο ρεαλιστικός, ο αληθινός πατριωτισμός»!!!

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες που προτιμήσατε αυτόν τον Ντιντή από την Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες εκλογές, πως εννοούσε τον πατριωτισμό που σας πούλαγε;