ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΡΑΣΝΩΝ! ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαιώθηκαν οι αγώνες των κατοίκων των Βρασνών Θεσσαλονίκης, που βγήκαν στους δρόμους, για να αποτρέψουν την εγκατάσταση «προσφύγων» στην περιοχή τους. Το μυστικό σχέδιο της αστυνομίας ναυάγησε, καθώς οι κάτοικοι απέκλεισαν κομβικά σημεία του χωριού, μπλοκάροντας έτσι τα 8 πούλμαν που κατέφτασαν γεμάτα με «προσφυγάκια» από την Σάμο, ενώ υπαναχώρησαν και οι ξενοδόχοι που είχαν υπογράψει τις συμβάσεις με το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, λόγω των πιέσεων των κατοίκων.

Είναι χαρακτηριστικό της πολύ καλής οργάνωσης των κατοίκων, πως κάθε φορά που οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούσαν να προσεγγίσουν τα ξενοδοχεία, έβρισκαν μπροστά τους ομάδες κατοίκων!

Κατόπιν τούτου οι συναρμόδιοι φορείς αποφάσισαν ότι τα 200 «προσφυγάκια» θα μεταφερθούν στην Χαλκίδα (σε παραθαλάσσια δωμάτια!) και το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα, ενώ στο άκουσμα της είδησης οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι των Βρασνών ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Κάτοικοι της ηπειρωτικής Ελλάδας, αγωνιστείτε τώρα για να αποτρέψετε τον εποικισμό των περιοχών σας, αλλιώς αύριο θα είναι αργά για δάκρυα! Οι κάτοικοι των Βρασνών δείχνουν το δρόμο!