ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ («ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ»): «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 

Ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση εποικισμού της ηπειρωτικής Ελλάδας, μαθαίνουμε συνεχώς καινούργια πράγματα που έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση των Κούληδων!

Και βέβαια, οι κάτοικοι των διαφόρων περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδος αναρωτιούνται αν θα εγκατασταθούν και στις περιοχές τους «προσφυγάκια», ενώ οι κατά τόπους κομματάρχες και πονηρές πολιτευτές της Νουδούλας τους διαβεβαιώνουν για το αντίθετο, προσθέτοντας το «κατόπιν ενεργειών μου»…

Λένε συνειδητά ψέματα, για να κερδίσουν χρόνο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Πρώτου Θέματος» (που λειτουργεί περίπου ως… «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως»…):

«Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, την περασμένη εβδομάδα, ενημέρωσε τους βουλευτές της ΝΔ πως όλοι οι δήμοι της ηπειρωτικής χώρας θα κληθούν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου». Προφανώς, για να μην έχει κανένας… παράπονο!
Εις ότι αφορά το που θα διαμείνουν οι 20.000 «πρόσφυγες» που θα «αποσυμφορήσουν» τα νησιά, σε πρώτη φάση, η «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» αποκαλύπτει τα εξής:

«η φιλοξενία τους στην ηπειρωτική Ελλάδα θα γίνει σε δύο βασικές δομές: Οι 10.000 θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία ανά την ηπειρωτική επικράτεια. Για τον σκοπό αυτό ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος πραγματοποιεί επαφές με δημάρχους προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες ξενοδοχειακές υποδομές. Οι άλλοι 10.000 θα φιλοξενηθούν σε βιομηχανικές ζώνες (Σ.Σ. εννοεί σε παλιά εργοστάσια) ανά την ηπειρωτική επικράτεια καθώς εκεί υπάρχουν υποδομές για ύδρευση, αποχέτευση και ηλεκτρικό ρεύμα».

Καταλάβατε τώρα «κορόιδα»;