ΟΙ «ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ» ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΑΣΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Η 21η «Διεθνής Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων», ολοκληρώθηκε χθες στην Σμύρνη.

Σ’ αυτήν συμμετείχαν 75 κομμουνιστικά κόμματα, από 61 χώρες του κόσμου, όπως υπερηφάνως μας πληροφορούν τα φερέφωνα των μπολσεβίκων. Μεταξύ αυτών και δύο… κυβερνητικά κόμματα. Όχι σε τίποτα εξωτικές χώρες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, αλλά της… Ευρώπης! Και μάλιστα, του «στενού πυρήνα», χωρών που ανήκουν στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ!

Πρόκειται για το Πορτογαλικό Κομμουνιστικό Κόμμα και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας – Μοραβίας!

Εις ότι αφορά το πρώτο, στήριζε μέχρι πρότινος την τρικομματική συγκυβέρνηση των Σοσιαλιστών (κάτι σαν το εγχώριο ΠΑΣΟΚ…). Η συγκυβέρνηση –που είχε τις ευλογίες της «λυκοσυμμαχίας» (όπως αποκαλούν τα κουτσουμπάκια την Ε.Ε.) και της CIA έληξε αισίως κι έγιναν εκλογές. Νικητής ανεδείχθη και πάλι το Σοσιαλιστικό Κόμμα και ο «Κουτσούμπας» της Πορτογαλίας προσφέρθηκε να συνδράμει και πάλι στο έργο του!

Το δεύτερο, συγκυβερνά με τον νεοφιλελεύθερο δισεκατομμυριούχο Μπάμπις – μεγάλο λαμόγιο που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για υπεξαίρεση κονδυλίων της Ε.Ε.

Βέβαια, για να μην ξεχνάμε, το «χορό» των συγκυβερνήσεων με αστούς τον άνοιξε το κόμμα που δήθεν «δεν έχει κυβερνήσει ποτέ» (όπως λένε οι καθεστωτικές λινάτσες της δημοσιογραφίας…), το… πρωτοπόρο ΚΚΕ, και μάλιστα όταν κατέρρεε η ΕΣΣΔ, γκρεμοτσακίζονταν από την εξουσία τα κόμματα των χωρών του «υπαρκτού σοσιαλισμού» κι εξαφανίζονταν τα ΚΚ των ευρωπαϊκών χωρών. Την πρώτη φορά με την ΝΔ του Μητσοτάκη (κυβέρνηση Τζανετάκη) και τη δεύτερη με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντάμα (κυβέρνηση Ζολώτα). Χωρίς φυσικά να υπάρξει οποιαδήποτε αντίρρηση από την «λυκοσυμμαχία» και την CIA.

Αυτοί οι τσάτσοι των αστών και των διεθνών αφεντικών παριστάνουν σήμερα τους… επαναστάτες!