ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! ΣΚΛΗΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ!

Την παρακάτω είδηση την αφιερώνουμε εξαιρετικά στα «αλληλέγγυα» λαμόγια του Σόρος, που ψάχνουν επισταμένως για «ρατσιστικές» επιθέσεις, προκειμένου να δικαιολογήσουν το μεροκάματο!

Σκληρά ρατσιστικά επεισόδια, λοιπόν, ξέσπασαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας μεταξύ νεαρών «προσφύγων» που διαμένουν στο hot spot της περιοχής και ομάδας «ευπαθών», μετά τις 01.30 τα ξημερώματα  της Κυριακής.

Η ένταση ξεκίνησε μέσα στην πόλη, ωστόσο συνεχίστηκε έξω από το hot spot, όπου μετέβησαν οι «ευπαθείς παλικαράδες».

Στη συνέχεια σημειώθηκαν επεισόδια και στο δημαρχείο της περιοχής, όπου ομάδα ρατσιστών –άγνωστο από ποια πλευρά- πέταξε πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να υπάρξουν φθορές στην είσοδο.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στις 10 το βράδυ της Κυριακής, όταν περίπου 100 «ευπαθείς» ρατσιστές (ή μήπως όχι, κουφάλες «αλληλέγγυοι»;) επιχείρησαν να εισβάλλουν στο hot spot, ενώ ταυτοχρόνως ομάδα «προσφύγων» επιχείρησε να βγει από το hot spot για να τους αντιμετωπίσει, ωστόσο παρενέβη η Αστυνομία και απέτρεψε τα νέα επεισόδια μεταξύ των δύο ρατσιστικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς αναμένεται νέος γύρος ρατσιστικών επεισοδίων!

«Αλληλέγγυα» αληταριά, πάρτε θέση ΤΩΡΑ, αν τολμάτε!