ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ». ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙ ΝΔ!

Πάλι στους δρόμους βγήκαν σήμερα οι κάτοικοι της Νέας Κίου Αργολίδας, διαμαρτυρόμενοι για την εγκληματικότητα κάποιων εκ των λεγομένων «ευπαθών».

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά την γέφυρα της Πάνιτσας στην είσοδο του χωριού από το Ναύπλιο, ζητώντας επιτέλους μια λύση στο πρόβλημά τους.

Οι κάτοικοι που έχουν φτάσει στο “αμήν” από τα συνεχή κρούσματα κλοπών και βίας και όπως τονίζουν δεν υπάρχει σπίτι και επιχείρηση στην περιοχή που να μην έχει λεηλατηθεί τουλάχιστον μια φορά.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το απεχθές περιστατικό που έγινε προ ολίγων ημερών, όταν νεαρός «ευπαθής» επιτέθηκε σε ηλικιωμένη (85χρονη) στο κέντρο του χωριού, την χτύπησε βάναυσα και της έκλεψε τα χρυσαφικά, κι όταν συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα διαπιστώθηκε πως  είχε διαπράξει πλήθος παρομοίων αδικημάτων και παρ’ όλα αυτά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έτσι γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ, με τους κάθε λογής εγκληματίες, έτσι γίνεται και τώρα επί ΝΔ, γιατί «το κράτος έχει συνέχεια» όπως λένε κάθε τόσο οι πολιτικάντηδες. Όντως, το ελληνικό ψευδοκράτος έχει συνέχεια στην ανοχή στην εγκληματικότητα των λεγόμενων «ευπαθών» ομάδων, για τον απλούστατο λόγο ότι κι αυτοί ψηφίζουν τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου!