Ο… LAST YEARS «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΚΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

Πριν από τις εκλογές, τα ξεφτιλισμένα «ακροδεξιά» διαδικτυακά παπαγαλάκια του Κούλη Μητσοτάκη, έβγαλαν βρώμα ότι ο εργοδότης τους θα θέσει βέτο στην είσοδο του σκοπιανού κρατιδίου, επειδή είναι… πατριωτάκι – αν και δεν του φαίνεται.

Μάλιστα, ο… last years «Μακεδονομάχος», είχε φροντίσει να τους δώσει πάτημα, καθώς στη συζήτηση που είχε γίνει στη βουλή για την επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών, είχε δηλώσει πως «κρατάμε ενεργό το δικαίωμα του βέτο στο δρόμο της γειτονικής χώρας προς την Ε.Ε.». Το ίδιο επανέλαβε ο αναίσχυντος πολιτικάντης και σε προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, πριν από τις ευρωεκλογές.   

Τώρα, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, είπε τα ακριβώς αντίθετα, δηλώνοντας υπέρμαχος της εισόδου των Σκοπιανών στην Ε.Ε., με την προϋπόθεση ότι θα… σέβονται την Συμφωνία των Πρεσπών: «Η Ελλάδα είναι πυλώνας και άγκυρα σταθερότητας σε μια πολύ ταραχώδη περιοχή. Υποστηρίζουμε την πορεία προς την ευρωπαϊκή ένταξη που παρασχέθηκε στους βόρειους γείτονές μας, αρκεί να σέβονται τις διεθνείς συμφωνίες που υπέγραψαν».

Ψευτοπατριώτες της φακής, καμαρώστε τον… λεβέντη πρωθυπουργό σας!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισαν με εμφανή δόση ειρωνείας και χαιρεκακίας τη θέση του «Τσίπρα με γραβάτα» και τον παρότρυναν την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους Σκοπιανούς να μην διστάσει να τους αποκαλέσει «Βορειομακεδόνες», καθώς –όπως τονίζουν- «έτσι και αλλιώς οι Μακεδονομάχοι που τον βοήθησαν να εκλεγεί έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε».