ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ: ΕΛΕΗΣΤΕ ΜΕ, ΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΩ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! 

Όποτε πηγαίνει στο εξωτερικό αυτό το πράμα που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδος, λέει και ξαναλέει το ίδιο «ποίημα»: καυχιέται πως έθεσε εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή!

Προφανώς, η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής ήταν ο πόθος των παγκόσμιων αφεντικών, και το εν Αθήναις κατοχικό ανδρείκελό τους, τους υπενθυμίζει πως το ποθούμενο επετεύχθη χάρη σ’ αυτόν!

Έτσι, προσερχόμενος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, δήλωσε υπερηφάνως τα εξής: «Αποδείξαμε νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε τον λαϊκισμό και αυτή η νίκη μας ήταν επίσης μια νίκη για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη, καθώς επιτύχαμε να εξαλείψουμε την άκρα Δεξιά και τη Χρυσή Αυγή από το ελληνικό κοινοβούλιο».

Διεθνείς αφέντες, ελεήστε τώρα τον… αόμματο, που πέτυχε το μέχρι πρότινος ακατόρθωτο, που δεν κατάφεραν να το πετύχουν οι Jeffry, Σαμαράς και Τσίπρας!

(ΥΓ): «Εξαλείψαμε την άκρα δεξιά από το ελληνικό κοινοβούλιο»; Άρα, το μόρφωμα Βελόπουλου που κάποιοι ψήφισαν νομίζοντας πως είναι… ακροδεξιό, τελικά δεν είναι τέτοιο, κι αυτό δεν το λέει όποιος κι όποιος, αλλά ολόκληρος Μητσοτάκης. Good news, πρόεδρε Κούλη (Βελόπουλε). Έχεις πολλές ελπίδες να σε φωνάξει ο… συνονόματος για να σε κάνει… «Καμμένο» του και να γίνει τ’ όνειρό σου πραγματικότητα!