ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ! ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

Όχι μία, αλλά δύο επετειακές εκπομπές παρουσίασε το Ανώτατο Σοβιέτ της ΕΡΤ –που παραμένει ανενόχλητο και επί Κούλη Μητσοτάκη- για την πρόσφατη επέτειο της αποχώρησης των Γερμανών από την Αθήνα, το 1944 – την οποία οι σοβιετικοί ινστρούχτορες εμφάνισαν περίπου ως… απελευθέρωση από τις ληστοσυμμορίες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!

Έτσι, στην ΕΡΤ2 προβλήθηκε εκπομπή με τον χαρακτηριστικό τίτλο «οι παρτιζάνοι των Αθηνών», που ήταν παραγωγή της σκληρής μπολσεβίκικης ομάδας «συλλογική μνήμη». Ήταν τόσο κραυγαλέα μπολσεβίκοι όσοι εμφανίστηκαν εκεί, που ένας εξ’ αυτών μιλούσε μπροστά από πορτραίτο του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη, έτερος υποστήριζε πως «δεν ηττηθήκαμε πολιτικά ποτέ», ενώ μια αρχικομμούνα ωρυόταν πως «με το ΕΑΜ, το ΚΚΕ έκανε το θαύμα».
Στην ΕΡΤ1, προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου χαρακτηριζόταν… «δωσιλογική», κι όσοι δεν ανήκαν στις συμμορίες των εαμοβουλγάρων «προδότες» και… «γκεσταπίτες».

Τέτοια ήταν τέτοια είναι και τέτοια θα παραμείνει η ψοφοδεξιά των Κούληδων, των Μπουμπούκων, των Βορίδηδων, των Πλεύρηδων, των Κυρανάκηδων κι όλου του κακού συναπαντήματος, που έχει παραδώσει τα πάντα στους εθνοπροδότες!