ΤΙ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ; ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΤΡΑΜΠ!

Ανέβηκε πολύ ψηλά η μαϊμού και φάνηκε ο… κ…ς της!

Ακόμα και τους… ψυχιάτρους έχει μπερδέψει ο κλόουν που έχουν βάλει οι σιωνιστές να παριστάνει τον πλανητάρχη, με τις καθημερινές δηλώσεις του και τα καμώματά του.

Ξεκίνησε με τη διαπίστωση πως «οι Κούρδοι δεν είναι άγγελοι» και κατέληξε πως είναι τρομοκράτες πιο επικίνδυνοι από τους… τζιχαντιστές: «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με πολλούς τρόπους απ’ όσο το ISIS».

Αφού δε είπε όλα αυτά για τους πρώην συμμάχους του, τους οποίους πούλησε στεγνά, απείλησε την Άγκυρα με… «καταστροφικές κυρώσεις», αν δεν πετύχουν οι συνομιλίες Ερντογάν με Πέινς και Πομπέο, έστειλε δε μια καταγέλαστη επιστολή στον Ερντογάν Πασά, με την οποία τον καλεί να διαπραγματευθεί και να μην είναι… σκληρός και… ανόητος. Όπως βεβαίωσε σήμερα ο Πασάς, πέταξε την συγκεκριμένη επιστολή στα… σκουπίδια!

Κι έπειτα λέμε πως είναι νούμερα ο Τσίπρας και ο Κούλης! Ακόμα κι αυτοί, μπροστά σ’ αυτόν τον παγκόσμιο καραγκιόζη, είναι… σοβαρότατοι πολιτικοί!