ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ: «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Το θράσος και η ασυδοσία των ανά την Ελλάδα «ευπαθών» καλά κρατεί…

Χθες βράδυ λίγο πριν από τις 11, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) ειδοποιήθηκαν από το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. για έντονη διατάραξη στην περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι όπου βρίσκεται καταυλισμός Ρομά.

Η ομάδα των ΤΑΕ έφτασε άμεσα στο σημείο για να επιληφθεί και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Στη θέα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ομάδα δεκάδων «ευπαθών» με ξύλα και πέτρες συνεπλάκησαν με την ομάδα των ΤΑΕ προκαλώντας τραυματισμούς σε δυο αστυνομικούς οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο 401 Γ.Σ.Ν.Α.

Ο ένας από τους δυο αστυνομικούς που φέρει τα βαρύτερα τραύματα, χτυπήθηκε με μπουνιές και καδρόνια στο κεφάλι και το σώμα, ενώ έσπασαν και το δεξί του χέρι. Ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι. Και τα δυο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. γλίτωσαν τα χειρότερα και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Συνελήφθησαν 3 από δαύτους και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο ενώ σήμερα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Δείτε τον έναν από τους δυο τραυματίες μέσα στο 401 Γ.Σ.Ν.Α.:

Όπως διαπιστώνουμε λοιπόν, η παραβατικότητα των «ευπαθών» καλά κρατεί και επί Κούλη. Τι άλλο πρέπει να κάνουν επιτέλους οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι της περιοχής για να προστατέψουν τις ζωές τους;  

Κ.Π.