ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ – ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ!

(Συνεργασία αναγνώστη)

Ήρθε η ώρα επιτέλους για το Κίνημά μας να δικαιωθεί. Ήρθε η ώρα να τεθούν τα πράγματα επί του τύπου των ήλων και να πουν την άποψή τους οι συναγωνιστές μας μετά από την πολιτική σκευωρία που στήθηκε 6 χρόνια πριν.

Είδαμε πολλά, ακούσαμε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια… Μίλησαν όλοι για την Χρυσή Αυγή εκτός από τους βουλευτές… Και πώς θα γινόταν αυτό αφού ήταν αποκλεισμένοι από κάθε δημόσια παρουσία;

Επειδή όμως το άδικο δεν ευλογείται, ήρθε η ώρα των απολογιών, ήρθε η ώρα για τον Ηλία Κασιδιάρη χθες, γι άλλους πριν και μετά να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να πουν την άποψή τους για όσα έγιναν.

Όλα έγιναν γιατί η Χρυσή Αυγή αφύπνιζε τον Ελληνικό λαό. Γιατί ένα διεφθαρμένο, νεοταξίτικο σύστημα δεν ήθελε τη Χρυσή Αυγή, όχι γι αυτά βεβαίως που λένε για εγκλήματα πολέμου κλπ,, αυτά ήταν το προκάλυμμα, η ουσία είναι ότι δεν ήθελαν ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα, γιατί Εθνικισμός σημαίνει αγάπη για την πατρίδα και αντίσταση στο ενδεχόμενο η πατρίδα μας να γίνει κιμάς στο βωμό της παγκοσμιοποίησης όπως ωραία είχε πει ο Μακαριστός Χριστόδουλος…

Όποιος λέει αλήθειες σ’ αυτή την χώρα επιχειρείται να εξοντωθεί… Είτε βιολογικά ,είτε πολιτικά όπως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.

Χαιρετίζουμε με χαρά και ανακούφιση την απολογία του Ηλία και τις καταπληκτικές απαντήσεις που έδωσε και προσδοκούμε την  δικαίωση του Κινήματος!

Κωνσταντίνα Σκιά