ΟΙ «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ!

Σε δύο πολύ χαρακτηριστικές αναρτήσεις, για τις επιδιώξεις των νεοθωμανών της Άγκυρας, προχώρησε στο facebook ο Τούρκος υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ.

Στην πρώτη ανάρτηση υπάρχει χάρτης της νέας «Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», την οποία ονομάζει… «Ηνωμένες Πολιτείες της Τουρκιάς», που αρχίζει από την Θεσσαλονίκη και καταλήγει στην Μογγολία.

Σε σχόλιό του δε αναφέρει: «Στην κορυφή βρίσκεται η Δημοκρατία της Τουρκίας: Τουρκία – Αζερμπαϊτζάν – Ουγγαρία- Ναχιτσεβάν – Πακιστάν- Ουζμπεκιστάν – Καζακστάν- Μογγολία θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες… »

Στην δεύτερη ανάρτηση απεικονίζει τον Ερντογάν Πασά δίπλα σ’ έναν άλλο χάρτη στον οποίο Βόρεια Συρία, Βόρειο Ιράκ και Θράκη-Ανατολική Μακεδονία, ανήκουν στην Τουρκιά, με το εξής φαρμακερό σχόλιο: «Δεν έχουμε μάτια για την γη κανενός, αλλά βγάζουμε το μάτι αυτών που βλέπουν τη γη μας».

Μετά απ’ αυτά τα… όμορφα, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί, με μια φωνή: Ζήτω η ελληνο-τουρκική… φιλία!

(ΥΓ): Και βέβαια, τα παντουρανικά όνειρα των Τούρκων δεν είναι σημερινά, αλλά παντοτινά. Το δυστύχημα, είναι ότι αυτοί έχουν έναν ηγέτη παγκοσμίου βεληνεκούς, κι εμείς Μητσοτάκηδες, Τσιπραίους, Φώφες και δε συμμαζεύεται!