«ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ» ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»!

«Ατυχές» και «μεμονωμένο» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος… υπερβολικά καλοπροαίρετος το περιστατικό που αναδείξαμε σήμερα, με τους στρατιώτες να διατάσσονται από τους «εθνικόφρονες» του Κούλη να μαζέψουν τα σκουπίδια των λαθρομεταναστών στην Χίο. Αμ δεν είναι έτσι! Υπάρχει κεντρική γραμμή (από Κούλη, Μπουμπούκο, Βορίδη, Πλεύρη, Κυρανάκη, κ.λπ.) να χρησιμοποιούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις ως «Φιλιππινέζες» των λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκάλυψη του –άκρως κυβερνητικού!- «Πρώτου Θέματος»: «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακαινίζει με γρήγορους ρυθμούς δημόσια κτίρια στην Αττική για να φιλοξενήσουν άμεσα ανήλικους μετανάστες και πρόσφυγες. Τις μέρες αυτές ο διοικητής της «206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών» υπέγραψε σειρά αποφάσεων απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών οικοδομικών εργασιών και την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για την αναβάθμιση-ανακαίνιση 3 κτιρίων σε Αθήνα και Πειραιά…».

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες, που στις πρόσφατες εκλογές προτιμήσατε την Νουδούλα από την Χρυσή Αυγή «για να μπει επιτέλους μία τάξις», τι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ διαπράξατε;