ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! 

Η απίστευτη κι όμως αληθινή είδηση προέρχεται από τοπικό blog της Χίου και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης:

«Άμεσα υπήρξαν τα αντανακλαστικά του Δήμου Χίου μετά το δημοσίευμα του «π» για την κατάσταση που επικρατεί στη ΒΙ.ΑΛ. και πέριξ αυτής σχετικά με τα αμέτρητα σκουπίδια που βρίσκονται διασκορπισμένα παντού σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων από το Κ.Υ.Τ..

Με πρωτοβουλία του χωρικού αντιδημάρχου Παναγιώτη Μανδάλα που ζήτησε και τη συνδρομή του στρατού, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκομιδής των απορριμμάτων, κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου στον «π» θα γίνεται σχεδόν κάθε δεκαήμερο προκειμένου να μην καταγραφούν αντίστοιχες εικόνες στο μέλλον».

Καταλάβατε τι λέει; Οι «εθνικόφρονες» του Κούλη έβαλαν Έλληνες στρατιώτες να μαζέψουν τα αμέτρητα σκουπίδια των λαθρομεταναστών και θα το επαναλαμβάνουν αυτό κάθε δεκαήμερο! Αυτόν τον εξευτελισμό του στρατεύματος δεν τον τόλμησαν ούτε οι πωρωμένοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ! Ντροπή και αίσχος για τους ψοφοδεξιούς αληταράδες που παραμύθιαζαν τον κοσμάκη με «εθνικοφροσύνες» και τα ρέστα και αποδεικνύονται στην πράξη τρισχειρότεροι από τους κομμουνιστές!