«ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ (ΤΟΥ… ΣΚΛΗΡΟΥ), ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Το’ πε και το’ κανε η κυβέρνηση των… αρίστων. Ενόψει της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου και με συνοπτικές διαδικασίες (η τροπολογία φέρει τις υπογραφές τεσσάρων υπουργών, μεταξύ των οποίων και του Μπουμπούκου, του… σκληρού), κατήργησε την επιλογή του σημαιοφόρου με κλήρωση για τις παρελάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι σημαιοφόροι στις παρελάσεις θα επιλέγονται με βάση την βαθμολογία τους.

Εκείνο όμως που δεν κατήργησε η κυβέρνηση των… αρίστων, είναι το να γίνονται σημαιοφόροι μαθητές αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι, οι οποίοι δεν έχουν προγόνους που πολέμησαν και θυσιάστηκαν γι’ αυτήν την σημαία. Αυτό υπόσχονταν –ανεπισήμως- να το καταργήσουν διάφορα «ακροδεξιά» λαμόγια της Νου Δου πριν από τις εκλογές, αλλά απεδείχθη μια ακόμα προεκλογική απάτη. Σιγά το πράμα, η πρώτη είναι ή η τελευταία; Τα ψηφαλάκια που έπεσαν έχουν σημασία!

(ΥΓ): «Και βεβαίως οι πρόσφυγες οι οποίο τελικά θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας τη δεύτερη πατρίδα, τα παιδιά τους πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό. Και θα πάνε σε Ελληνικό σχολείο και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Αυτό είναι το σωστό», όπως είπε προσφάτως στη βουλή ο Κούλης Μητσοτάκης!