ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Πρωτοσέλιδα στις αριστερές πατσαβουροσελίδες του διαδικτύου είναι οι καταλήψεις που οργανώνονται στα Πανεπιστήμια. Βούτυρο στο ψωμί του κάθε πικραμένου Αριστερού που νομίζει ότι ξεκινάει η επανάσταση. 

Μέσα στον οχετό της παραπληροφόρησης του διαδικτύου οι διάφορες ιστοσελίδες, του κάθε δικομανούς, εμμονικού με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ιού και του κάθε καλοπληρωμένου από τα έδρανα της ευρωβουλής, τονίζουν την αποφασιστικότητα της νεολαίας (μιας δικής τους αμειβόμενης μειοψηφικής νεολαίας) να αντισταθεί την κατάργηση του ασύλου. Σε έναν κόσμο που φλέγεται και με τα εθνικά μας θέματα στα τάρταρα οι αριστεροί το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να ασχολούνται συνεχώς με καταλήψεις, δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, κλιματική αλλαγή και να αναγάγουν σε ήρωες μικρά παιδιά που έχουν δηλητηριάσει την ψυχή τους κάποιες γνωστές ΜΚΟ.

Σε αυτό το κλίμα οι χαρακτηρισμοί προς την Κεραμέως (θαμώνα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και μακριά από εμάς τέτοια άτομα) ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ αν κάποιος δεν γνωρίζει τα κόμματα και τις καταβολές τους στην Ελλάδα θα νόμιζε πως η υπουργός παιδείας (και όχι Εθνικής Παιδείας) είναι μέλος σε μια κυβέρνηση ολοκληρωτική-δικτατορική (για να μην πούμε Εθνικοσοσιαλιστική-φασιστική). Οι χαρακτηρισμοί που δίνονται από τους αριστερούς, ώστε να θρέφουν το φαντασιακό τους, είναι γελοίοι όπως και οι ίδιο, οι οποίοι επιμένουν να θεωρούν τις κομμουνιστικές κυβερνήσεις του παρελθόντος παράδεισο όπου οι φοιτητές συνεχώς διαμαρτύρονταν ενάντια την εξουσία και είχαν πλήθος δικαιωμάτων!! Ξεχνούν βέβαια πως στις εν λόγω δολοφονικές κυβερνήσεις μια νομενκλατούρα, ζώντας πλουσιοπάροχα, διαφέντευε το μέλλον του προλεταριάτου και για δικαιώματα ούτε λόγος.

Και εκεί που νομίζαμε πως στη χώρα του Κούλη ισχύει το Νόμος και Τάξη γινόμαστε και φέτος για άλλη μια φορά μάρτυρες της επαναστατικής «μοδάτης» κουλτούρας των καταλήψεων από μειοψηφικά αριστερά τάγματα εφόδου. Η συγκεκριμένη μόδα που αποτελεί τίποτα περισσότερο από απλή επαναστατική εκγύμναση διαφόρων γκρουπούσκουλων, έχει σαν στόχο όχι τόσο την ριζική αλλαγή (θα πρέπει να εννοείται προς το καλύτερο) του εκπαιδευτικού συστήματος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο τη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τη ριζική λύση του προβλήματος.

Τι εξυπηρετούν όμως σήμερα οι καταλήψεις; Μα φυσικά τίποτα περισσότερο από τον έλεγχο κτιριακών δομών από μια δράκα τεμπέληδων αριστερών φοιτητών με τη βίαιη κατάληψή τους, κατάληψη κτηρίων που είναι κτήμα του Ελληνικού Λαού και όχι μιας ισχνής μειοψηφίας. Ακούγοντας σήμερα δηλώσεις εκπροσώπων, υποτίθεται των φοιτητών, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι στην χειρότερη περίπτωση είναι ακροαριστερά κομματικά κατευθυνόμενα πιόνια και στη καλύτερη ανώριμοι φοιτητές που δεν γνωρίζουν ούτε ιστορία ούτε πολύ περισσότερο την ιδεολογία την οποία πρεσβεύουν. Δυστυχώς αθώες νεαρές υπάρξεις (ευτυχώς ελάχιστες) μπολιάζονται με ισχυρές δόσεις εκφυλιστικής ιδεολογικής κατάρτισης που σίγουρα δεν έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των φοιτητών, αλλά να διαιωνίζουν την ιδεοληψία που διακατέχει του ινστρούχτορες τους, οι οποίοι ηδονίζονται με την ψευδαίσθηση ότι θα πάρουν την εξουσία με τη βία και με το Λαό ζώντας στο μυθικό κόσμο εμφυλιοπολεμικών πολιτικών συγκρούσεων.

Όλη αυτή η κατάσταση υποδαυλίζεται από νεοαριστερούς Βουλευτές, αλλά και εξωκοινοβουλευτικές αναρχοαριστερές δυνάμεις χωρίς κανένας να αντιδρά. Το μόνο που καταφέρνουν με τις βίαιες καταλήψεις κτηρίων οι φοιτητές είναι το αντίθετο από αυτό που υποτίθεται πως θέλουν. Ενεργοποιούν αντανακλαστικά της κοινωνίας που εκ των πραγμάτων τους εχθρεύεται και συσπειρώνεται γύρω από την εκάστοτε εξουσία. 

Αφήνουμε πίσω μας λοιπόν μια σακατεμένη μειοψηφία, ψυχικά και ιδεολογικά ευνουχισμένη στο Βαγκνερικό της φινάλε μέσα στις φλόγες της καταστροφής των οδοφραγμάτων και της ανούσιας ύπαρξης. 

Αφήνουμε πίσω μας τις παρεμβάσεις μιας νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς κυβέρνησης που ως στόχο έχει μόνο την ένταξη την παραγωγική διαδικασία χωρίς να δίνει βάρος σε μια εθνική παιδεία διαμόρφωσης χαρακτήρων που θα αγαπήσουν την Πατρίδα τους.

Οικοδομούμε τη Νεολαία του αύριο, ηθικά και πνευματικά διαποτισμένη από της αξίες της φυλής, του Έθνους και των παραδόσεών μας, μιας νεολαίας που ενώ οι αριστεροί κοιτούν τη λάσπη στα παπούτσια τους, η εθνικιστική νεολαία κοιτάζει τον ουρανό, παραμένοντας ρομαντική πως θα φέρει ξανά χιλιάδες άστρα και έναν Ήλιο ματωμένο, τη Σημαία μας. Με Πίστη στον σκοπό, αυτό θα γίνει από μια νέα γενιά Ελλήνων.