Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ! ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΥΜΑΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!

«Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται», είχε πει πριν από λίγο καιρό για την Ελλάδα Ευρωπαίος αξιωματούχος, κι ο Κούλης τηρεί τις συμφωνίες του. Και τις φανερές και τις κρυφές! Όπως π.χ. αυτήν που έχει κάνει με τους διεθνείς τυράννους για απορρόφηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, σε αντάλλαγμα για την ανοχή σε μια λιγότερο «σφιχτή» οικονομική πολιτική.

Έτσι, ήμερα ο αρμόδιος υπουργός (Λαθρο) Μεταναστευτικής Πολιτικής, Κουμουτσάκος (αυτός που προσφάτως δήλωσε πως δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυρά-Τασία για την προσέλκυση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά οι… γεωπολιτικές συνθήκες στην Μέση Ανατολή), φρόντισε με δηλώσεις του να προετοιμάσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που έρχονται:   

«Έχουμε συνείδηση όλων των σεναρίων, του ήπιου, του δύσκολου και του πολύ έκτακτου.

Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Η επίθεση της Τουρκίας στην Συρία είναι παράγων που μπορεί να προκαλέσει νέα κύματα προσφύγων ειδικά αν επιχειρηθεί αυτή η επίθεση να εξισορροπηθεί με επίθεση του καθεστώτος Άσαντ σε άλλη πλευρά των συνόρων».

Εις ότι αφορά τα κύματα λαθρομεταναστών από τότε που έγινε ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, τα απέδωσε σε… συγκυρίες.

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες ποιους ψηφίσατε, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή – την μόνη φωνή αντίστασης στην μετατροπή της Ελλάδος σε… πολυπολιτισμική;