ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ! ΤΡΑΜΠ: ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ… ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Το ότι οι παγκόσμιοι τύραννοι στηρίζονται σε ηλιθίους, που τοποθετούν σε θέσεις-κλειδιά και τους χρησιμοποιούν ως μαριονέτες τους, είναι γνωστό. Αυτή τη φορά όμως το… παράκαναν. Ο Τραμπ δεν είναι απλά ηλίθιος, είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!

Μιλώντας, λοιπόν, για το αισχρό πούλημα των Κούρδων και για το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο μέλλον στην εύρεση χρήσιμων ηλιθίων να πολεμήσουν για τα συμφέροντά τους, ο Τραμπ ήταν καθησυχαστικός, διαβεβαιώνοντας πως «οι συμμαχίες είναι εύκολες». Εννοώντας προφανώς, πως στις ηγεσίες των διαφόρων κρατών υπάρχουν πολλοί πράκτορες, που δεν θα τολμήσουν να αρνηθούν να πολεμήσουν για τα αμερικανικά συμφέροντα.
Ακόμη, ο Τραμπ υποστήριξε πως οι Κούρδοι δεν πολέμησαν μόνο υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και για τα δικά τους συμφέροντα, διότι ήθελαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους «τα εδάφη τους», για ίδιο συμφέρον.

Εν συνεχεία… ξέφυγε και είπε το εξής αμίμητο:

«Οι Κούρδοι — έθνος που δεν διαθέτει Κράτος — δεν μας βοήθησαν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν μας βοήθησαν στη Νορμανδία»!!!

Δικά σας τα σχόλια για την μαριονέτα των διεθνών σιωνιστών, που παριστάνει τον πλανητάρχη!

(ΥΓ): Αυτά για όσους αναρωτιούνται γιατί κυβερνούν την Ελλάδα τύποι όπως ο Κούλης (ακούς εκεί Κούλης!), ο Τσίπρας, ο Jeffrey, ο Κωστάκης Καραμανλής και άλλοι τέτοιοι, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τους προσελάμβανε κανείς ούτε για… θυρωρούς σε πολυκατοικία!