Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΜΠΟΝΑΜΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Όταν ο Τσίπρας υπέγραψε την προδοσία των Πρεσπών, έλαβε ως αντάλλαγμα την ανοχή των διεθνών τοκογλύφων στην μη περικοπή των συντάξεων (που είχε ψηφιστεί από τη βουλή και θα εφαρμοζόταν από την 1/1/2019), την «13η σύνταξη», τις προσλήψεις ημετέρων και τα επιδόματα που έδωσε σε διάφορους δυστυχείς.

Το ίδιο κόλπο… ζήλεψε και ο Κούλης, ο οποίος υπέγραψε –μυστικά- τον αποικισμό της χώρας με «προσφυγάκια», σε αντάλλαγμα μιας λιγότερο «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής.

Σήμερα, λοιπόν,  κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης με τον αρθρογράφο της εφημερίδας «New York Times», Ρότζερ Κοέν (το όνομα φανερώνει την καταγωγή του…), στο πλαίσιο των εργασιών του Athens Democracy Forum, είπε πως όπως φαίνεται θα υπάρξει επιπλέον πλεόνασμα το 2019, παρά το γεγονός ότι «όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση υπήρχε δημοσιονομικό κενό», το οποίο υποσχέθηκε πως «θα δοθεί τον Δεκέμβριο για τη στήριξη των ασθενέστερων».

Φυσικά, κανένα πλεόνασμα δεν υπάρχει, καθώς αυξάνονται συνεχώς τα χρέη των ιδιωτών προς το κράτος. Αλλά, θα ισχυριστεί πως υπάρχει, για να δώσει λίγα ψίχουλα στους συνταξιούχους (η «13η σύνταξη» του Τσίπρα!), οι οποίοι άλλωστε είναι και οι καλύτεροι «πελάτες» του στις εκλογές. Οι δε τοκογλύφοι δε θα πούνε κουβέντα, μιας και ταυτοχρόνως ο Κούλης θα εκπληρώνει την υπόσχεσή του και θα γεμίζει με «προσφυγάκια» ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και διαμερίσματα της ηπειρωτικής Ελλάδας! Τόσο καλά!