ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ, ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΙΚΙΟ» ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Παρά τις μεγαλοστομίες των Κούληδων, των Μπουμπούκων και λοιπών… νομοταξιτών της πλάκας και της… φάπας, νόμος εξακολουθεί να είναι το «δίκιο» των αριστεριστών στα πανεπιστήμια – και μάλιστα με θύματα φοιτητές της νεοδημοκρατικής παράταξης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Έτσι, επίθεση εναντίον δαπιτών από αριστεριστές των ΕΑΑΚ σημειώθηκε στο κτήριο της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο εξ αυτών.
Η επίθεση έγινε κατά τη διεξαγωγή της συνέλευσης του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής όταν οι αριστεριστές χτύπησαν με βάναυσο τρόπο τον ένα φοιτητή, απαιτούσαν να αποσυρθεί η μήνυση άλλου φοιτητή, μέλους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, είναι ότι στην ανακοίνωσή της η ΔΑΠ επικαλέστηκε την… «αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ορθής κατάργησης του ασύλου της ανομίας και της υπεράσπισης έναντι αυτού της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών».

Μια «κατάργηση του ασύλου», που δεν εμπόδισε τους αριστεριστές να επιβάλλουν το δικό τους «νόμο»! Να την χαίρονται, λοιπόν, την «κατάργηση του ασύλου», οι ψοφοδεξιοί!