ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Μια πολύ σημαντική παράμετρος της πρόσφατης απόφασης της κυβέρνησης των Κούληδων, για την εγκατάσταση «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα, είναι ότι για πρώτη φορά δεν εξαιρέθηκε η Θράκη, για την οποία μέχρι τώρα υπήρχε μια άτυπη εξαίρεση από τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις.

Πράγματι, για «ισόποση κατανομή στις 13 περιφέρειες της χώρας» μίλησε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ παρών στη μοιραία σύσκεψη ήταν και ο ψοφοδεξιός περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο οποίος, δεν έφερε καμμιά αντίρρηση, ούτε έθεσε θέμα εξαίρεσης, εφόσον η απόφαση στήριξης του κυβερνητικού σχεδίου από τους περιφερειάρχες ήταν ομόφωνη. Επιπλέον, η πρόσκληση ενδιαφέροντος για μίσθωση τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτημάτων κατοικιών για τα «προσφυγάκια», που είναι αναρτημένη στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, απευθύνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια, εκτός των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Άρα, λοιπόν, αφορά και τη Θράκη! Κι ούτε ακούσαμε –έστω και εκ των υστέρων- κάποιον υπεύθυνο κυβερνητικό παράγοντα να λέει κάτι περί εξαίρεσης της Θράκης…

Κι αν η εγκατάσταση «προσφύγων» στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας είναι μία φορά εθνικό έγκλημα, η εγκατάσταση «προσφύγων» στη Θράκη είναι δέκα φορές εθνικό έγκλημα, για ευνόητους λόγους!

Αφελές ερώτημα: άραγε δεν το γνωρίζουν ή δεν το υπολόγισαν αυτό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη; 

Απάντηση: ασφαλώς και το γνωρίζουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Και δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ σε διατεταγμένη αποστολή διάλυσης της χώρας! 

Έλληνες, αντισταθείτε πριν να είναι πολύ αργά!