ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ!

Με απόλυτη επιτυχία στέφεται μέχρι τώρα το σχέδιο των νεοταξιτών, για μετατροπή ολόκληρης της χώρας σ’ ένα ατέλειωτο hot spot – το οποίο έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει ο Κούλης Μητσοτάκης, με αντάλλαγμα μια λιγότερο «σφιχτή» οικονομική πολιτική!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που έχει αναλάβει τις μεταφορές, από τον Αύγουστο έως και σήμερα, ο αριθμός των «προσφύγων και μεταναστών» που έχουν μεταφερθεί από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σε hotspots της ενδοχώρας, φτάνει τα 3.887 άτομα.

Κι ενώ γεμίζει σιγά-σιγά με «προσφυγάκια» η ηπειρωτική Ελλάδα, η κατάσταση στα νησιά παραμένει η ίδια, καθώς όσους φεύγουν τους αντικαθιστούν αμέσως νεοφερμένοι, που ανταποκρίνονται μαζικά στο «προσκλητήριο» της κυβέρνησης Κούλη, να αποικίσουν την Ελλάδα!

Έτσι, ενώ προχθές μεταφέρθηκαν στα πλαίσια της υποτιθέμενης «αποσυμφόρησης» περίπου 500 «προσφυγάκια» από την Λέσβο και –μόλις- 13 από την Χίο σε hotspots της ηπειρωτικής Ελλάδος, αντικαταστάθηκαν την επομένη (χθες) από 377 «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Λέσβο και από 244 «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Χίο!

Δεν είναι… θαύμα, που μόνο μια ψοφοδεξιά κυβέρνηση Κούληδων, Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων και λοιπών… «εθνικοφρόνων» μπορούσε να πετύχει;