ΚΩΜΩΔΙΑ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΕ HOT SPOT ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ! 

Θυμάστε τι γινόταν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε τα Μνημόνια, τους εφαρμοστικούς τους νόμους και τα λοιπά αντιλαϊκά μέτρα; Οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν… αντίθετοι, αλλά στο τέλος τα ψήφιζαν με… πόνο ψυχής και τα τοιαύτα.

Το ίδιο κόλπο… ζήλεψαν και στην Νουδούλα κι άρχισαν να το εφαρμόζουν με τα hotspots που θα φτιαχτούν στην επαρχία. Δηλαδή, η μεν κυβέρνηση Κούλη θα ορίζει ότι το τάδε στρατόπεδο θα μετατραπεί σε hot spot, κι οι τοπικοί βολευτές της Νουδούλας θα το παίζουν… αντιστασιακοί. Φυσικά, στο τέλος θα ιδρύεται το hot spot, αλλά οι Κούληδες ελπίζουν ότι μ’ αυτό το κόλπο δεν θα στραπατσάρονται οι τοπικοί βολευτές τους, που θα’ χουν να λένε στα κορόιδα τους ψηφοφόρους τους πως… αντιστάθηκαν, ενώ θα ελαχιστοποιείται και το συνολικό πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση! Επιπροσθέτως, όταν θα μπαίνει μπροστά στους –εκ των προτέρων πουλημένους!- αγώνες των κατοίκων βολευτής της Νουδούλας, αφενός μεν αυτοί θα είναι ελεγχόμενοι και αφετέρου δε, δεν θα υπάρχει χώρος για να μπουν μπροστά μη κατευθυνόμενοι αγωνιστές! 

Ήδη, στα Γρεβενά έχει προκληθεί αναταραχή από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, για μετατροπή σε hot spot του 586 Μηχανοποιημένου Τάγματος Πεζικού, κι ο τοπικός βολευτής Πάτσης άρχισε τα… ρατσιστικά και τ…’ αντιστασιακά.

Κάτοικοι των Γρεβενών, μην πιάνεστε κορόιδα! Ο Πάτσης είναι στο κόλπο και σας κοροϊδεύει! Αν θέλετε να έχετε την παραμικρή ελπίδα να μην αποικηθείτε από «προσφυγάκια», το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να απαγορεύσετε στους Πάτσηδες να χειραγωγήσουν και στο τέλος να πουλήσουν τους αγώνες σας!