ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

Εδώ και μια βδομάδα περίπου, δεν υπάρχει καμμιά αναφορά στα «προσφυγάκια» που… προτιμούν καθημερινά την Ελλάδα. Ούτε από την Διεύθυνση της Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου (που εξέδιδε καθημερινά ανακοίνωση με τα σχετικά στοιχεία που αφορούσαν τα τρία νησιά δικαιοδοσίας της – Λέσβο, Χίο, Σάμο), ούτε από την Διεύθυνση της Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου (που δεν έδινε κανένα στοιχείο…), ούτε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, ούτε από τα ΜΜΕ.

Τι συμβαίνει, άραγε; Μήπως έπαψαν να εισβάλλουν «προσφυγάκια»; Δε νομίζουμε! Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τα φερέφωνα της κυβέρνησης θα θριαμβολογούσαν, ότι πέτυχαν τα «μέτρα» της κυβέρνησης! Μήπως περιορίστηκε ο αριθμός των εισβολέων; Προφανώς ούτε αυτό συμβαίνει, γιατί πάλι θα θριαμβολογούσαν τα φερέφωνα! Οπότε, ο αριθμός των εισβολέων είναι ο ίδιος ή και μεγαλύτερος και η κυβέρνηση των Κούληδων αποφάσισε να επιβάλλει μια σοβιετικού τύπου σιωπή για το θέμα, για να μην το πληροφορείται ο… κυρίαρχος ελληνικός λαός και καταριέται τους υπευθύνους! 

Και δεν μπορεί παρά να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των εισβολέων, από τη στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε την σταδιακή μεταφορά χιλιάδων «προσφύγων» από τα νησιά σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και νέα hotspots στην ηπειρωτική Ελλάδα!