ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Πόσο απάνθρωπο ΚΑΘΑΡΜΑ μπορεί να είναι κανείς για να χτυπάει έναν πεσμένο στο έδαφος κι εξουδετερωμένο άνθρωπο, που και να θέλει δεν μπορεί να τον βλάψει; Και πόσο απάνθρωπα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ είναι όταν το κάνουν τέσσερις ταυτοχρόνως εναντίον ενός;

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο που σας παραθέτουμε, τέσσερα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του Κουτσούμπα, δεν αρκούνται στο ότι έχουν πετάξει στο έδαφος κι έχουν εξουδετερώσει έναν αστυνομικό των ΜΑΤ. Το ένα ΚΑΘΑΡΜΑ που είναι από πάνω του, ετοιμάζεται να του καταφέρει χτύπημα στο κεφάλι, με άγνωστο αντικείμενο που κρατάει στα κουλάδια του – δε φαίνεται στη φωτογραφία τι ακριβώς. Το άλλο ΚΑΘΑΡΜΑ, που είναι πίσω του, ετοιμάζεται να τον χτυπήσει με ρόπαλο που φέρει το κουρελόπανο του ΠΑΜΕ. Το τρίτο ΚΑΘΑΡΜΑ, στ’ αριστερά του, ετοιμάζεται να τον χτυπήσει με κλωτσιά, όπως και το τέταρτο ΚΑΘΑΡΜΑ. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι όλοι τους βεβαίως!

Και βγαίνουν και θριαμβολογούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του Κουτσούμπα, ότι «εδώ είναι το ΚΚΕ», «εδώ είναι το ΠΑΜΕ», που «δίνουν μάχες σώμα με σώμα» και δεν επεμβαίνει κανένας πρωθυπουργός, κανένας υπουργός, κανένας εισαγγελέας και κανένας ΚΕΡΑΤΑΣ, να τους μαζέψουν –αυτούς κι αυτόν που τους έβαλε να πατάνε κάτω ανθρώπους, δηλαδή τον Κουτσούμπα- και να τους πάει εκεί που πρέπει!

(ΥΓ) 1: Βορίδη, Μπουμπούκο, Κυρανάκη, Πλεύρη και λοιποί «ακροδεξιοί» που το παίζετε και «προστάτες των αστυνομικών», γιατί βγάζετε το σκασμό και δεν απαιτείτε την άμεση επέμβαση της δικαιοσύνης εναντίον των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ; Μόνο η Χρυσή Αυγή σας έφταιγε, ε;

(ΥΓ) 2: Στην επόμενη δεξίωση, μην ξεχάσετε την αστική σας ευγένεια και μην παραλείψετε να σφίξετε το χέρι του Κουτσούμπα!

(ΥΓ) 3: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα κόκκινα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

(ΥΓ) 4: Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» να καμαρώσει το ποιόν των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής!