ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ;

Το ΚΚΕ σπανίως κάνει επεισόδια. Είναι πολύ… φρόνιμο –μέχρι… παρεξηγήσεως- αλλά μόνο όταν είναι… «χορτάτο» – είναι δηλαδή το… ταμείο του γιομάτο! Όταν… «πεινάει», αμολάει τα λυσσασμένα σκυλιά της… επανάστασης, που «τρεις κι εξήντα» – 800 ευρώ το μήνα παίρνουνε και τον κόσμο δέρνουνε! Λειτουργεί όπως η μαφία! Συνήθως, το αστικό κράτος φροντίζει το μακρύ του χέρι να είναι «χορτάτο» και φρόνιμο. Αλλά, μερικές φορές, οι οικονομικές απαιτήσεις της εγκληματικής οργάνωσης του Περισσού είναι κραυγαλέα υπερβολικές.  

Είδαμε όλοι τις φωτογραφίες με την άγρια βία των επίστρατων καθαρμάτων του αρχινονού Κουτσούμπα, με πρόσχημα την επίσκεψη Πομπέο. Είναι προφανές, ότι η φαμίλια του Περισσού κάτι γυρεύει από το κράτος. Κάποιο γερό οικονομικό αντάλλαγμα για κάποια από τις καπιταλιστικές του επιχειρήσεις, για να γυρίσει στη μονοτονία του και να αλυσοδέσει τα λυσσασμένα σκυλιά του.

Θα τους γίνει κι αυτή η χάρη. Άλλωστε, οι Μητσοτάκηδες αποδεδειγμένα ξέρουν πολύ καλά να χειρίζονται το κουκουεδαριό. Εδώ μέχρι και συγκυβέρνηση μαζί τους είχε κάνει το 1989 ο εκλιπών. Δε θα τα βρούνε τώρα για λίγα… ψωροεκατομμύρια;