ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ!

Ευτυχώς που από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Κούλης Μητσοτάκης και υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ο… «οδοστρωτήρας» Χρυσοχοΐδης, ο νόμος και η τάξη έχουν επιβληθεί σε όλη την επικράτεια.

Μία από τις αποδείξεις αυτού, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός ένοπλου Πακιστανού που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον οικισμό Συντριβάνι, στον Ασπρόπυργο.

Συνέπεια των πυροβολισμών ήταν ο τραυματισμός του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αφού πρώτα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους εκπαιδευμένους άντρες της ΟΠΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς στον οικισμό. Αμέσως έσπευσε στην περιοχή ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία εντόπισε το θρασύτατο «προσφυγάκι» και του ζήτησε πολλές φορές να παραδοθεί. Εκείνος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με συνέπεια ο ένοπλος να τραυματιστεί στα κάτω άκρα, πριν συλληφθεί.

Το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο Πακιστανός κατασχέθηκε και εξετάζεται, όπως και οι τέσσερις κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο. 

Να τον χαίρονται τον «κατατρεγμένο» οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!

Κ.Π.