ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Κάθε μέρα κι από μια έκπληξη επιφυλάσσουν στους Έλληνες οι «αλληλέγγυοι» Κούληδες, σχετικά με τους λαθρομετανάστες.

Έτσι, μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ξενοδοχείων και κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια για τα πιο τυχερά «προσφυγάκια» και την ανακοίνωση μιας λίστας με ανενεργά στρατόπεδα που είναι υποψήφια να μετατραπούν σε hotspots, για τα λιγότερο τυχερά «προσφυγάκια», η κυβέρνηση του αποφοίτου του Χάρβαρντ (και του Μπουμπούκου, και του Βορίδη, και του Πλεύρη, και του Κυρανάκη…) ετοιμάζει προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσής τους σε επαγγελματικές δεξιότητες, για να μην κάνουν μόνο δουλειές του ποδαριού, αλλά να μπορούν να παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, ξεκινούν άμεσα «σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας σε άνεργους μετανάστες και πρόσφυγες, με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας»!!!

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής & Ασύλου, Πάτροκλος Γεωργιάδης, απηύθυνε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το έργο, με τίτλο “Εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος κατάρτισης και εκπαίδευσης μεταναστών και προσφύγων, σε επαγγελματικές δεξιότητες”. Κάλεσε δε τις –αγαπημένες του ΣΥΡΙΖΑ- ΜΚΟ, διεθνείς οργανισμούς, καθώς και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) να καταθέσουν προτάσεις δράσεων εντός 20 ημερών (είναι και… βιαστικοί!), προκειμένου να ενταχθούν σε χρηματοδότηση.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος υπολογίζεται σε 12 μήνες, με στόχο «να βοηθήσει τους πρόσφυγες και μετανάστες να αποκτήσουν τεχνικές δεξιότητες τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας»!!!

Εννοείται βεβαίως, ότι τα σεμινάρια αυτά θα είναι επ’ αμοιβή των «εκπαιδευομένων προσφύγων», δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων βεβαίως!!!

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες, που προτιμήσατε την Νουδούλα αντί της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές, για «να πάψει η Ελλάδα μας να είναι ξέφραγο αμπέλι και να μπει μία τάξις», τι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ διαπράξατε ή όχι ακόμα;