ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ Β. ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!

Χώρο στους Τουρκαλάδες για να εισβάλλουν στην Βόρεια Συρία και να κατασφάξουν τους Κούρδους, έκαναν και επισήμως πλέον οι Αμερικανοί γκάνγκστερς, που αποχώρησαν από θέσεις κλειδιά που κατείχαν στην περιοχή!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κούρδοι μετά την προφανή εξαπάτησή τους: «Οι αμερικανικές δυνάμεις δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους και απέσυραν τις δυνάμεις τους από τις περιοχές στα σύνορα με την Τουρκία και η Τουρκία ετοιμάζεται τώρα για μια επιχείρηση εισβολής στη βόρεια και ανατολική Συρία».

Το πράσινο φως για την εισβολή στον Ερντογάν Πασά έδωσε ο ίδιος ο Τραμπ, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ενώ επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφέρει σαφέστατα ότι:  

«Η Τουρκία θα προχωρήσει σύντομα με την προγραμματισμένη από καιρό επιχείρησή της στη βόρεια Συρία. Οι δυνάμεις των ΗΠΑ δεν θα υποστηρίξουν ούτε θα εμπλακούν στην επιχείρηση και οι αμερικανικές δυνάμεις δεν θα βρίσκονται πλέον στην περιοχή».

Εν τω μεταξύ, ο Πασάς ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον φίλο του τον Τραμπ μέσα στον Νοέμβριο.

Φυσικά, αυτές τις εξελίξεις τις είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό, την ίδια ώρα που τα διαδικτυακά παπαγαλάκια της πρεσβείας (τα οποία, όλως τυχαίως, τυγχάνουν και «ακροδεξιά» παπαγαλάκια των Κούληδων…), προανήγγειλαν μέχρι και… πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας, παραμυθιάζοντας τον ελληνικό λαό και πουλώντας του ελπίδα, ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τους Τουρκαλάδες, γιατί μας στηρίζουν οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι! 

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση!