ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Η ΔΟΣΗ ΣΤΟ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!

Ο ξεκάθαρα μαφιόζικος ρόλος -καλυμμένος υπό ιδεολογικό μανδύα!- που παίζουν οι… «συλλογικότητες» των «κοινωνικών αγωνιστών» των Εξαρχείων, αποκαλύφθηκε για μια ακόμα φορά!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, λοιπόν, σημειώθηκε έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς. Στο άκουσμα της είδησης, όλοι υπέθεσαν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, για τους γνωστούς λόγους (άρνηση ή καθυστέρηση πληρωμής μηνιαίας δόσης…).

Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, την ευθύνη για την έκρηξη ανέλαβε με ανακοίνωση στο indymedia (αυτό δε θα το… εξαφανίσουν οι Κούληδες και οι Μπουμπουκο-βοριοδο-κυρανάκηδες – πως τους… ξέφυγε;) μια αναρχοκομμουνιστική γκρούπα, με την επωνυμία «Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA)», γιατί εκεί «λάμβανε χώρα μια τεράστια μπίζνα τράφικινγκ γυναικών από τα βαλκάνια προς την Ελλάδα και τούμπαλιν» – λες και στα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα παίζουνε… πεντόβολα.

Είναι προφανές, ότι η κόκκινη μαφία έχει επεκτείνει τη μαφιόζικη δράση της και στις μικρότερες επιχειρήσεις, για ακόμα περισσότερα φράγκα! Αυτοί είναι οι… ιδεολόγοι κομμουνιστές στην Ελλάδα! Θαυμάστε τους!