ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT!

Τον αντιπρόσωπο (υπουργό Εσωτερικών) της φράου Μέρκελ, Χορστ Ζέεχοφερ, συνάντησε ο Κούλης στο Μέγαρο Μαξίμου, για να του δώσει αναφορά για τα πεπραγμένα της αμερικανο-γερμανόδουλης κυβέρνησής του. 

Ο κατοχικός πρωθυπουργός, λοιπόν, ανέφερε στον Γερμανό υπουργό πως θα κάνει ότι δεν τόλμησε να κάνει τα τελευταία 4 ½  χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, μετακινώντας σχεδόν 20.000 «προσφυγάκια» από τα νησιά, με τα οποία θα γεμίσει τα ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, ακόμα και τα νοσοκομεία της ηπειρωτικής χώρας (παράδειγμα το «Αμαλία Φλέμινγκ»…), μετατρέποντας έτσι ολόκληρη τη χώρα σ’ ένα απέραντο hot spot!

Σίγουρα, μ’ αυτό το «τολμηρό» -όπως το αποκάλεσε- σχέδιο, θα στείλει το «μήνυμα» προς τους δυστυχείς που παραμονεύουν στις απέναντι όχθες και που κωλώνουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για να μην «εγκλωβιστούν» στα άθλια hotspots των νησιών, ότι αξίζει τον κόπο να’ ρθουν στη χώρα των ανοιχτών συνόρων!

Έτσι, θα εκπληρώσει τη μυστική συμφωνία που έχει κάνει με Μέρκελ, Σόρος και CIA, να ισλαμοποιήσει την Ελλάδα «απορροφώντας» εκατοντάδες χιλιάδες «προσφυγάκια», με αντάλλαγμα την ανοχή των «μεγάλων αφεντικών» στην εφαρμογή μιας λιγότερο σφιχτής οικονομικής πολιτικής!

Κι είναι παραπάνω από σίγουρο, ότι ο Ζέεχοφερ τον συνεχάρη εκ μέρους της φράου για την αφοσίωσή του!